Appelsinfromasj med Safari kjeks
En frisk og god dessert som smelter på tungen. Enkel å lage og lett å like!
Porsjoner 6 Porsjoner
Tilberedningstid 0 minutes minutes
INGREDIENSER
- 6 plater gelatin
- 3 egg
- 80 g sukker
- 3 dl kremfløde
- 1 appelsin (saften)
- 1 ts appelsinskall
- 1 glass Nora kjølt jordbærsyltetøj
FREMGANGSMÅTE
- Legg gelatinplatene i kaldt vann i ca. 5 minutter.
- Pisk egg og sukker til eggedosis, og deretter kremfløten til luftig krem. Vend eggedosisen forsiktig sammen med kremen.
- Klem vannet ut av gelatinplatene og løs dem opp i 0,5 dl kokende vann. Bland smeltet gelatin sammen med appelsinjuice og -skall.
- Vend gelatin- og appelsinblandingen forsiktig inn i kremen.
- Fordel et par spiseskjeer syltetøy i bunnen av porsjonsskålene før du fyller på med fromasj. Sett desserten til avkjøling i kjøleskap i 3-4 timer, eller over natten.
- Hakk Safari kjeks i biter. Pynt med den grovhakkede kjeksen like før servering.