Appelsinfromasj med Safari kjeks

En frisk og god dessert som smelter på tungen. Enkel å lage og lett å like!
Porsjoner 6 Porsjoner
Tilberedningstid 0 minutes

INGREDIENSER

  • 6 plater gelatin
  • 3 egg
  • 80 g sukker
  • 3 dl kremfløde
  • 1 appelsin (saften)
  • 1 ts appelsinskall
  • 1 glass Nora kjølt jordbærsyltetøj

FREMGANGSMÅTE

  • Legg gelatinplatene i kaldt vann i ca. 5 minutter.
  • Pisk egg og sukker til eggedosis, og deretter kremfløten til luftig krem. Vend eggedosisen forsiktig sammen med kremen.
  • Klem vannet ut av gelatinplatene og løs dem opp i 0,5 dl kokende vann. Bland smeltet gelatin sammen med appelsinjuice og -skall.
  • Vend gelatin- og appelsinblandingen forsiktig inn i kremen.
  • Fordel et par spiseskjeer syltetøy i bunnen av porsjonsskålene før du fyller på med fromasj. Sett desserten til avkjøling i kjøleskap i 3-4 timer, eller over natten.
  • Hakk Safari kjeks i biter. Pynt med den grovhakkede kjeksen like før servering.

Dele